ISÄNNÖINTIPALVELUT

Korekto isännöintipalvelut on nykyaikainen isännöintitoimisto, jonka toiminnan keskiössä on asiakas. Vanhat toimintamallit eivät enää riitä kun toimintaympäristö muuttuu. Uusien toimintamallien ja työvälineiden hyödyntäminen arjessa tuo toimintaan läpinäkyvyyttä, nopeutta ja selkeämpää toimintaa.

 

Marko Pajulan vahva liiketoimintaosaaminen synnytti ajatuksen hyödyntää sitä isännöinnissä. Alalla on toimittu pitkään samalla tavalla ja aitoa toiminnan kehittämistä on tapahtunut vasta viime vuosina. Erityisesti se on näkynyt uusien digipalveluiden käyttöönottona. Uusista välineistä huolimatta yritysten asiakaslähtöisen toiminnan kehittäminen on monesti jäänyt jälkeen.

 

Korekto isännöintipalvelut on asiakaslähtöinen yritys, jossa yhteistyötä kehitetään yhdessä asiakkaan kanssa. Huolehdimme ja otamme vastuun isännöintiin kuuluvista palveluista ja kehitämme toimintaa jatkuvasti. Hyödynnämme hyvää yhteistyöverkosta, jonka avulla toimeksiannot saadaan tyylikkäästi maaliin. Toimimme myös vastuullisena yrityksenä ja siksi pyrimme paperittomaan toimintaan. 

 

Ota yhteyttä ja keskustellaan kuinka me voisimme auttaa teidän asunto- tai kiinteistöosakeyhtiötä.