PALVELUT YRITYKSILLE

”Toimistomme  ja toimintamme  ollessa levittäytyneena ympäri maailman on ensiarvoisen tärkeää saada helposti ja luotettavasti testattua, monitoroitua ja valmennettua tärkeintä  resurssiamme – henkilöstöämme. Korekton PBA- raportti osoittautui parhaaksi tähän tarkoitukseen. Suosittelen!”, kertoo johtaja Tuomas Siltala FinnFleet Tankers Ou:sta.  (www.finnfleet.com


FinnFleet Tankers operoi merkittävää tankkerilaivastoa kokoluokassa 100.000-160.000 dwt. FinnFleet Tankers operoi aikarahtaamiaan aluksia globaalisti yhteistyössä maailman johtavien tankkerivarustamoiden kanssa kuljettaen sekä raakaöljyä että jalostettuja öljytuotteita. Yhtiöllä on toimipisteet Singaporessa, Lontoossa, Helsingissä ja Tallinnassa.

”PBA-raportti auttoi ymmärtämään itseäni sekä löytämään omat heikkouteni ja vahvuuteni. Olin positiivisesti yllättynyt testitulosten tarkkuudesta. Suosittelen lämpimästi PBA:ta esimerkiksi rekrytointiin ja johtajana kehittymiseen.”

Esa Heinonen
Autotalon päällikkö
Delta Auto


VUOKRAJOHTAJAPALVELU

Vuokrajohtajat ovat kokeneita, ammattitaitoisia ja tehokkaita. He viihtyvät operatiivisessa roolissa ja uskaltavat hypätä muutostilanteisiin. He luovat uutta, johtavat muutosta ja saavat aikaan tuloksia.


Milloin vuokrajohtaja ?

Vuokrajohtaja on hyvä valinta, kun yritys haluaa päästä liiketoiminnassa seuraavalle tasolle. Olipa kyseessä liikevaihdon kasvattaminen, lisäosaamisen tarve, sukupolvenvaihdos tai pysyvän ratkaisun viivästyminen niin vuokrajohtaja pystyy auttamaan näissä muutostilanteissa.


Miksi vuokrajohtaja?

  • Ulkopuolisen tuore ja objektiivinen näkökulma tarjoaa uusia mahdollisuuksia
  • Kokemus ja asiantuntemus on organisaation käytettävissä välittömästi
  • Vuokrajohtaja keskittyy olennaiseen ja tähtää tuloksiin
  • Joustavuus ja nopeus; aloittaa nopeasti ja poistuu pyynnöstä
  • KustannustehokkuusPBA PERSOONALLISUUSTESTI

Oikeaan osuneella henkilövalinnalla on valtava merkitys sekä työyhteisöllesi että yrityksesi liiketoiminnalle.


Väärän henkilön valitseminen tehtävään on yksi yrityksen kalleimmista kuluista. Kustannus voi olla 3 kertaa henkilön palkka. Ja väärän valinnan aiheuttama haitta liiketoiminnalle voi olla huomattava.


PBA (Personal Behavior Analysis) - persoonallisuustestin avulla saat nopeasti ja luotettavasti selvitettyä testattavan henkilön soveltuvuuden tehtävään. Haastattelu kestää 2-3 minuuttia ja se tehdään videoimalla. Se voidaan tehdä puhelimella, tabletilla tai verkon yli kameralla varustetulla tietokoneella.


Seuraavaksi biometriset järjestelmät ja mikroilmeiden analysointiin erikoistunut analyytikko analysoi haastateltavan mikroilmeet tietokoneella ja laatii lopullisen persoonallisuusprofiilin.