Olen Marko Pajula, haastavien tilanteiden erikoismies

Minulla on yli 20 vuoden kokemus palveluliiketoiminnan johtamisesta ja sen kehittämisestä. Kun vastasin palveluista johtoryhmätasolla, oivalsin jotain tärkeää: organisaatio voi menestyä vain silloin, kun sen eri toimintojen välinen yhteistyö on tehokasta ja perustuu luottamukseen.  

Olen tehokas ongelmanratkaisija, joten saan asioita aikaiseksi nopealla aikataululla. Parhaimmillani olen erittäin haasteellisissa tilanteissa. Sen vuoksi minua pyydetäänkin usein avuksi yrityksiin, kun tapetilla on esimerkiksi johtamisongelmia, tuloksekkaan toiminnan tukeminen vähillä resursseilla tai ihmisten toimintatapoihin liittyviä haasteita.

Vankan pohjan työskentelylleni antavat kauppatieteiden maisterin tutkinto sekä ulkomailla suoritettu johtamisen koulutus.


Olen Anne Nurminen, johtamisen valmentaja

Minulla on n. 15 v kokemus esimiestyön ja henkilöstön kehittämisestä, johtamiskulttuurien uudistamisesta ja muutosprojektien johtamisesta. Olen toiminut myös yliluutnanttina Porin Prikaatissa ja valmistun pian ammatilliseksi opettajaksi. Business coachiksi olen kouluttautunut v. 2014.

Ajatukseni johtamisen kehittämisestä perustuu uudistavaan johtamiseen, jonka keskiössä ovat jatkuva oppiminen ja vuorovaikutustaidot. Uudistava johtaminen on avain nopeaan reagointiin jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä

 • Johtoryhmätyöskentely
 • Johtamiskulttuurin uudistaminen
 • Tulevaisuuden työelämätaidot ja niiden johtaminen

 • Anne Nurminen

  Zealan Oy

  p. 0400 530760

  anne.nurminen@zealan.fi

  www.zealan.fi